|
Post by Else Hagebak on Apr 7, 2015 1:53:41 GMT 1
Spojrzala na nia powaznie. - Z tego zawsze nalezy sie cieszyc. Kto wie, co za swiry mieszkaja wokol nas? Ach, nawyki z wielkiego miasta.
|
|
|
Post by Ekaterine Tavadze on Apr 7, 2015 1:56:22 GMT 1
Istotnie! - Obawiam się, że niestety znam większość tych świrów. Znowu herbatka! - Tutaj co drugi to lepszy. Poznałaś już Ingvalda? Haha.
|
|
|
Post by Else Hagebak on Apr 7, 2015 2:00:08 GMT 1
Zamyslila sie na moment, ale w koncu zmarszczyla brwi, kurcze, to powinno stac w karcie - Else mistrzyni marszczenia brwi. - Chyba nie mialam okazji. Powiedzialaby, ze jej szefowa jest wystarczajaco porabana, ale to nieprawda, raczej jej maz, ktorego Else przeciez osobiscie nie zna.
|
|
|
Post by Ekaterine Tavadze on Apr 7, 2015 2:01:14 GMT 1
Myślę, że Ingvald bije Gilberta na głowę. - Szczęściara. Kat go taaaaaaaaaaak kocha.
|
|
|
Post by Else Hagebak on Apr 7, 2015 2:03:24 GMT 1
- Chyba nie jestem specjalnie, hm, towarzyska. Omg, osobiste przemyslenia.
|
|
|
Post by Ekaterine Tavadze on Apr 7, 2015 2:05:52 GMT 1
O rany. - Else, on zawodowo zajmuje się mordowaniem nyk i byciem agresywnym moczymordą. Naprawdę niewiele tracisz. To też było osobiste przemyślenie!
|
|
|
Post by Else Hagebak on Apr 7, 2015 2:08:03 GMT 1
- Sam fakt, ze jest mezczyzna wystarczajaco mnie odstrasza. I usmiech do kompletu.
|
|
|
Post by Ekaterine Tavadze on Apr 7, 2015 2:13:19 GMT 1
Po raz pierwszy chyba Katji udało się w końcu popisać umiejętnością unoszenia jednej brwi. - O? Zaciekawiła ją!
|
|
|
Post by Else Hagebak on Apr 7, 2015 10:48:43 GMT 1
Upila lyk herbaty i przekrecila glowe lekko na bok. - Niespecjalnie przepadam za mezczyznami, w kazdym razie odkad sie rozwiodlam. Zastanawiam sie, czy Kat nie pomysli, ze Else woli laski. Nie woli.
|
|
|
Post by Ekaterine Tavadze on Apr 7, 2015 10:56:12 GMT 1
W tej edycji chyba nikt nie woli. Nawet moje postaci w obliczu braku odzewu się poddały. Cóż, zdarza się, wiadomo. - Bolesne doświadczenie? Katja jest mało wrażliwa na ludzkie cierpienie, obawiam się.
|
|
|
Post by Else Hagebak on Apr 7, 2015 11:04:46 GMT 1
- Raczej mial wygorowane oczekiwania. Coz, Else juz nie cierpi, wlasciwie to chyba niezbyt cierpiala.
|
|
|
Post by Ekaterine Tavadze on Apr 7, 2015 11:08:15 GMT 1
Katka uważa, że jest siódmym cudem świata i ciężko jej się funkcjonuje w towarzystwie ludzi, którzy nie zgadzają się z tym poglądem. Także rozumiała bardzo dobrze! - Zostawił cię dla młodszej? Bezczelność level miliard.
|
|
|
Post by Else Hagebak on Apr 7, 2015 11:10:29 GMT 1
- Nieee. Wzdrygnela sie. - Chcial, zebym mu urodzila dziecko. Else kocha dzieci. Tylko nie chce wlasnych.
|
|
|
Post by Ekaterine Tavadze on Apr 7, 2015 11:13:00 GMT 1
Hahaha, Kat się skrzywiła. - Obrzydlistwo. Widzę, że dzielą niektóre poglądy na życie.
|
|
|
Post by Else Hagebak on Apr 7, 2015 11:16:30 GMT 1
- Czy niektorzy mezczyzni uwazaja nas za chodzace inkubatory? Ojej, chyba jej sie wlaczyla zlosc na bylego.
|
|